Makabo d.o.o. – 13. Mednarodni sejmi okusov 2019 – sejem GAST 2019
Tudi letos vas prisrčno vabimo, da nas obiščete na že 13. Mednarodnih strokovnih sejmih okusov (sejem GAST 2019), ki se bodo odvijali med 30. januarjem in 2. februarjem letos na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Čaka vas veliko tekmovanj, delavnic in predstavitev!
Pester razstavni prostor, ki ga pripravljamo, bo še posebej zanimiv. Naj vam razložimo, zakaj si boste nas in sejem GAST 2019 letos še posebej zapomnili!
Predstavitev sladoledarske in slaščičarske opreme v živo
Na 13. mednarodnih sejmih okusov 2019 si boste lahko ogledali sladoledne vitrine, vitrine za slaščice, pasterizator, stroj za izdelavo obrtniškega in stroj za izdelavo točenega, zamrzovalne omare in še veliko drugega.
Prednost sejma je, da si lahko sladoledne stroje ogledate v živo ter tako preverite, ali izdelek resnično lahko navduši ter pripomore k lažjemu in hitrejšemu procesu dela.
Kava Enjoy ter brijoš napolnjen s sladoledom
Vsak dan vam bo na voljo kar 28 okusov na sejmu pripravljenega svežega sladoleda, preizkusili in okrepčali pa se boste lahko tudi z našo novo kavno mešanico Enjoy – ter jo kombinirali skupaj s točenim sladoledom.
Prav tako pa vam lahko prišepnemo na uho, da boste pri nas lahko okusili sladoled, serviran v toplem brijošu.
Vse sladoledne novosti leta 2019 vam bomo z veseljem prkazali skupaj z odličnimi chefi iz podjetij Giuso in Leagel.
Brezplačne delavnice za slaščičarje in sladoledarje
Na dnevnih dogodkih (spodaj si oglej program), za katere je potrebna predhodna prijava, boste imeli možnost spoznati sladoledarske in slaščičarske surovine iz našega prodajnega programa, lahko boste poklepetali z izkušenimi slaščičarji in se spoznali z ostalimi udeleženci.
Za vas smo na sejmu GAST 2019 pripravili kar 6 delavnic, na katerih vam bomo predstavili edinstvene kombinacije kot npr. priprava čokoladnega sladoleda s poprom ali različne tehnike glaziranja tort ter opisali enostavno pripravo sladolednih lučk.
Program delavnic – SEJEM GAST 2019
Sreda, 30.1.2019 ob 11.00 – Priprava tort z bavarsko kremo: Cheesecake z malinami in Bela čokolada z gozdnimi sadeži
Sreda, 30.1.2019 ob 15.00 – Eno testo, več različnih slaščic
Četrtek, 31.1.2019 ob 11.00 – Tehnike glaziranja tort in priprava monoporcij
Četrtek, 31.1.2019 ob 15.00 – Smoothie in Iced latte
Petek, 1.2.2019 ob 11.00 – Čokoladni sladoled s poprom , čokoladni sladoled s cumarujem, čokoladni sladoled s kavo – zakaj pa ne?
Sobota, 2.2.2019 ob 12.00 – Enostavna priprava sladolednih lučk
9. Mednarodno prvenstvo Slovenije v izdelavi sladoleda
Za sodelovanje na mednarodnem prvenstvu v izdelavi sladoleda smo letos na sejmu GAST izbrali tematiko oziroma okus orehove potice …
Mamljivo!
Zmagovalec, ki bo znan v soboto, 2.2.2019, bo prejel vrednostni bon za 500€, katerega bo lahko vnovčil za nakup novega stroja za izdelavo sladoleda Carpigani. Prijavi se do ponedeljka 28.1.2019 in sodeluj!
Obiščite nas na razstavnem prostoru podjetja Makabo d.o.o., za prijavo na delavnice pa pišite na info@makabo.si ali pokličite na 041 788 316.