Navigacija

Aktualno

Sladoled – Meringa z jagodami

Sestavine

Postopek priprave

Najprej zmešajte 1200g (1 vrečko) Cuzco Bela čokolada s 2800g polnomastnega mleka. Nato dodajte 40g paste Vanilija Madagaskar. Dobro premešajte zmes z metlico in jo vlijte v aparat za pripravo sladoleda. Počakajte, da zmes zamrzne.

Pri izmetu sladoled prelijte z jagodnim prelivom. Dokončajte okrasitev z narezanimi svežimi jagodami in drobci meringe.

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *