Navigacija

Aktualno

Lešnikov semifreddo na palčki

Sestavine

  • Baza Semifreddo – 150 g
  • Smetana – 1 l
  • Sladkor – 150 g
  • Pasta lešnik Gold – 130 g
  • Čokoladni Cioccocereali – 50 g

 

Postopek priprave

V planetarni mešalnik damo smetano, bazo Semifreddo in sladkor. Miksamo cca. 4 minute pri največji hitrosti. Tako dobimo mehko, a kompaktno zmes, ki jo zmešamo s pasto lešnik Gold. Z zmesjo napolnimo modelčke (npr. tale silikonski model za lučke), posipamo pa jih s čokoladnimi drobci – okrasimo jih lahko tudi po naših željah na raznovrstne načine. Vstavimo leseno palčko in jih zamrznemo za cca. 10 minut.

 

Nasvet

Ta recept lahko uporabite tudi za semifredde z okusom pistacije, le da namesto lešnikove paste uporabite pistacijino, odličnega okusa pa so tudi semifreddi z okusom gianduje, ki jih pripravite z giandujino pasto.

 

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *