Vroča čokolada je lahko prava zimska zgodba!
Žametni, dišeči in okusni so praški za pripravo vroče čokolade, ki vam jih ponujamo. Samo premešate, zavrete …. ter ponudite!
Nismo trgovina z največjo ponudbo vroče čokolade na slovenskem trgu, vendar vam lahko svetujemo kako lahko vašo ponudbo vroče čokolade popestrite, vašemu gostu pa zagotovite le najboljše – kakovost za ugodno ceno!
Naj zapišemo tudi, da so naši praški za pripravo vroče čokolade, ki jih ponujamo, popolnoma BREZ GLUTENA!
Vroča čokolada – kilogramska pakiranja praškov
Kilogramska pakiranja praškov za vročo čokolado se lahko pripravljajo v aparatu za pripravo vroče čokolade ali porcijsko.
Vroča čokolada – klasična | 1 kg
SESTAVINE: sladkor, 26% kakava v prahu 22/24, koruzni škrob, vanilina. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.
PORCIJSKA UPORABA: 30g izdelka prelijemo z 100 ml mleka in počasi segrevamo ter pustimo da zavre ter ponudimo.
UPORABA V APARATU ZA VROČO ČOKOLADO: 300g izdelka dobro premešajte z 1 litrom mleka, nato zmes vlijte v aparat in nastavite termostat na 90°C za približno 30 minut. Lahko uporabite tudi sojino ali riževo mleko, za vegansko oziroma brezglutensko vročo čokolado.
Vroča čokolada – bela | 1 kg | 250 g
SESTAVINE: sladkor, koruzni škrob, posneto MLEKO v prahu, kakavovo maslo, arome, emulgator: SOJIN lecitin, barvilo: E160a(ii). Ne vsebuje glutena.
PORCIJSKA UPORABA: 30g izdelka prelijemo z 100 ml mleka in počasi segrevamo ter pustimo da zavre ter ponudimo.
UPORABA V APARATU ZA VROČO ČOKOLADO: 300g izdelka dobro premešajte z 1 litrom mleka, nato zmes vlijte v aparat in nastavite termostat na 90°C za približno 30 minut. Lahko uporabite tudi sojino ali riževo mleko, za vegansko oziroma brezglutensko vročo čokolado.
Vroča čokolada – porcijska pakiranja
Porcijsko pakiranje praška za pripravo vroče čokolade pomeni, da je prašek pripravljen za 1 skodelico vroče čokolade. V pakiranju prejmete 25 vrečk, vsaka vsebuje 30g.
30g praškastega izdelka prelijemo z 100 ml mleka in počasi segrevamo ter pustimo da zavre. Nato vročo čokolado ponudimo v skodelici.
Na voljo imamo naslednje okuse:
Vroča čokolada, klasična – 25 x 30g
SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, vanilin. Ne vsebuje glutena.
Vroča čokolada z okusom kanabisa – 25 x 30g
SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, arome. Ne vsebuje glutena.
Vroča čokolada z okusom lešnika – 25 x 30g
SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu, škrob, aroma, vanilina. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.
Vroča čokolada z okusom pomaranče in cimeta – 25 x 30g
SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, arome, vanilin. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.
Vroča čokolada z okusom ingverja – 25 x 30g
SESTAVINE: sladkor, kakav v prahu (26%), koruzni škrob, ingver (2%), aroma: vanilina. Lahko vsebuje sledi mleka. Ne vsebuje glutena.
Vroča čokolada, bela – 25 x 30g
SESTAVINE: sladkor, koruzni škrob, posneto MLEKO v prahu, kakavovo maslo, arome, emulgator (SOJIN lecitin), barvilo: betakaroten. Ne vsebuje glutena.
Vroča čokolada, bela s kokosom – 25 x 30g
SESTAVINE: sladkor, koruzni škrob, posneto MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kokosova moka, arome. Ne vsebuje glutena.
TIP | DOZIRANJE | PAKIRANJE |
Vroča čokolada – klasična | 300 g / 1 l mleka | 1 kg |
Vroča čokolada – bela | 300 g /1 l mleka | 1 kg / 250 g |
Vroča čokolada – klasična 30g | 30 g / 100 ml mleka | 25 x 30g |
Vroča čokolada – kanabis 30g | 30 g / 100 ml mleka | 25 x 30g |
Vroča čokolada – lešnik 30g | 30 g / 100 ml mleka | 25 x 30g |
Vroča čokolada – pomaranča in cimet 30g | 30 g / 100 ml mleka | 25 x 30g |
Vroča čokolada – ingver 30g | 30 g / 100 ml mleka | 25 x 30g |
Vroča čokolada – bela 30g | 30 g / 100 ml mleka | 25 x 30g |
Vroča čokolada – bela s kokosom 30g | 30 g / 100 ml mleka | 25 x 30g |