Šok komore – hitre in jedem prijazne

Hitro znižanje temperature za pravkar pečene izdelke omogoča jedem, da tik nad lediščem ohranijo svežino, tudi če jih ne zamrznemo.

Hitro nižanje temperature pod ledišče pa omogoča oblikovanje mikrokristalov, ki (za nekaj mesecev) ohranjajo celično strukturo hrane brez izgube komponent.

Šok komore in varnost vaših jedi

Z uporabo šok komore in njenega načina hitre zamrznitve lahko nemoteno zagotavljate svojim strankam maksimalno varnost izdelkov, ki jih uživajo, saj preprečuje in popolnoma odpravi nevarnost zastrupitve s hrano (z hitro zamrznitvijo se ustavi množitev gliv in/ali bakterij).

Čiščenje šok komore

Šok komore so ergonomsko izdelane – to pomeni, da so narejene z zaobljenimi robovi ter brez spojev, ter tako zagotavljajo hitro in lažje čiščenje.

Na tej povezavi so predstavljeni vse šok komore.

MODEL ŠOK KOMORE ABM 023 PDM050E PDM051S PDM081S PDM121S PDM161S
Temp. območje -30/-35 -35/-40 -35/-40 -35/-40 -35/-40 -35/-40
Temp. izdelka -18 +3/-18 +3/-18 +3/-18 +3/-18 +3/-18
Število pladnjev 3 5 5 8 12 16
Razdalja med pladnji (v mm) 65 65 65 65 65 65
El. priklop 220/1/50 220/1/50 220/1/50 230/1/50 230/1/50 400/3/50
El. moč (kW) 0.6 1.2 1.2 2.0 2.0 3.5
Dimenzije DxGxV cm 56x56x52 79x70x80 79x70x85 79x80x132 79x80x180 79x80x195
Dimenzije pladnjev (mm) 354×325 400×600 400×600 400×600 400×600 400×600
Količina zamrzovanja kg/h 5 8 10 24 24 36