SLADOLEDNA PASTA MANDOLAT – TURŠKI MED
Osnovne sestavine te sladoledne paste so seveda lešniki in med. Mandolat, turški med ali bela kača kot ji nekateri pravijo je sedaj na voljo tudi v obliki paste za aromatiziranje sladoleda, krem ali peciva.
S pomočjo sladoledne paste Mandolat lahko sedaj preprosto in enostavno izdelate sladoled z značilnim okusom medu in lešnikov!
Sladoledna pasta Mandolat
SESTAVINE: zdrobljeni koščki mandolata 40% (LEŠNIKI 30%, med, sladkor, glukozni sirup, hostja (krompirjev škrob, voda, olivno olje), želatina jedilna, arome), sončnično olje, sladkor, LEŠNIKOVA pasta, arome.
DOZIRANJE: SLADOLED: 60-70g na 1kg zmesi; SLAŠČICE: po želji.
Prodajno pakiranje |
Doziranje | |
Sladoledna pasta Mandolat | 2,5kg | 60-70g na 1kg sladoleda |