OSNOVA ZA MLEČNI SLADOLED – BAZA SUPREMA


Povpraševanje

OSNOVA ZA MLEČNI SLADOLED

Za proizvodnjo odličnega domačega sladoleda potrebujemo dobro osnovo oziroma bazo.

In tu nam pridejo prav mlečne baze, katere uporabljamo pri izdelavi mlečnih sladoledov. Opise s sestavinami in pripravo si lahko preberete v priloženi datoteki, spodaj pa vam predstavljamo osnovo za mlečni sladoled BAZO SUPREMA.

BASE SUPREMA | 2kg

Base Suprema je sladoledna baza bogata z maščobami (50%), idealna za ustvarjanje visokih sladoledov. Za to sladoledno osnovo je značilen nežni okus po mleku. Uporabljamo jo na toplo.

SESTAVINE: rastlinska maščoba (kokosova), posneto MLEKO  v prahu, maltodekstrin, dekstroza, emulgatorji: E472b, E472a, E477, E471, E473, SOJINA moka, stabilizatorji: E412, E401, E410, naravne arome. Ne vsebuje glutena.

UPORABA: 100g sladoledne baze BASE SUPREMA + 200-250g sladkorja + 1l mleka.

Najprej zmešaj suhe sestavine. Nato v pasterizator vlij mleko in zdaj dodaj praškasto mešanico ter začni postopek pasterizacije. Nato dodaj želen okus in zmes zamrzni v aparatu za sladoled.

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Base Superior 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Base Suprema 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Complet 100 “C” 2kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Assolutta Latte 75 1,8kg 75g na 1 liter mleka
Baza 100 Makabo 2kg | 5kg | 25kg 65 – 70g na 1 liter mešanice
Baza 50 Makabo 2kg | 25kg 33 – 35g na 1 liter mešanice