OSNOVA ZA MLEČNI SLADOLED
Za proizvodnjo odličnega domačega sladoleda potrebujemo dobro osnovo oziroma bazo.
In tu nam pridejo prav mlečne baze, katere uporabljamo pri izdelavi mlečnih sladoledov. Opise s sestavinami in pripravo si lahko preberete v priloženi datoteki, spodaj pa vam predstavljamo osnovo za mlečni sladoled ASSOLUTTA LATTE 75.
ASSOLUTTA LATTE 75 | 1,8kg
Baza Assolutta latte 75 je izdelana z mlečnimi proteini, ki še bolj poudarijo barvo in strukturo, prav tako pa vsebuje tudi rastlinske vlaknine in maltodekstrin, ki vpijajo vodo in učvrščujejo. S posnetim mlekom, ki obogati strukturo in barvo in s škrobom, ki stabilizira bo zadovoljila še tako zahtevnega sladoledarja.
SESTAVINE: MLEČNE beljakovine, rastlinska vlakna, posneto MLEKO v prahu, maltodekstrin, škrob. Ne vsebuje glutena.
UPORABA: 750g sladoledne baze ASSOLUTTA LATTE + 10l mleka
Bazo zmešamo z mlekom in vlijemo v pasterizator, saj jo uporabljamo na topel način.
Prodajno pakiranje |
Doziranje | |
Base Superior | 2kg | 65 – 70g na 1 liter mešanice |
Base Suprema | 2kg | 65 – 70g na 1 liter mešanice |
Complet 100 “C” | 2kg | 65 – 70g na 1 liter mešanice |
Assolutta Latte 75 | 1,8kg | 75g na 1 liter mleka |
Baza 100 Makabo | 2kg | 5kg | 25kg | 65 – 70g na 1 liter mešanice |
Baza 50 Makabo | 2kg | 25kg | 33 – 35g na 1 liter mešanice |