Maestro HCD
Maestro spremeni vašo proizvodnjo sladoleda v »atelje sladoleda ter slaščičarstva visoke kvalitete«. Carpigiani s tem strojem dodaja proizvode, s katerimi lahko napolnite vaše vitrine ter razveseljujete stranke 365 dni v letu.
Carpigiani Maestro ima 14 programov izdelave krem in sladoleda ter 18 programov za vstop v svet slaščičarstva.
Hlajenje ter zamrzovanje
Sistem Hard-O-Dinamic® prilagaja intenzivnost hlajenja glede na količino ter kvaliteto proizvoda v izdelavi, naj gre za izdelavo sladoleda, granite, sorbetov ali ostalih slaščičarskih mas.
Segrevanje ter kuhanje
Z uporabo toplega plina dosežemo maksimalen učinek segrevanja in obenem preprečimo, da bi se snov zažgala. Maestro je idealen za temperiranje čokolade ter celo za izdelavo jogurta.
Tipkovnica ter ekran
Tipkovnica je zelo enostavna ter grafično dodelana, tako da uporabniku omogoča enostavno upravljanje stroja. Na ekranu se izpisujejo že vnesene recepture.
MODEL | MAESTRO * | MAESTRO ** | MAESTRO *** |
Min. količina | 1.5 l | 2.5 l | 3.0 l |
Max. količina | 5.0 l | 7.5 l | 10.5 l |
Min. količina sladoled | 2.0 l | 3.5 l | 4.0 l |
Max. količina sladoled | 7.0 l | 10.0 l | 15 l |
Min. količina granita | 2.0 kg | 3.5 kg | 5.0 kg |
Max. količina granita | 4.0 kg | 6.5 kg | 10 kg |
Min. količina krema | 3.0 kg | 4.5 kg | 6.0 kg |
Max. količina krema | 6.0 kg | 9.0 kg | 12 kg |
Min. količina čokolada | 2.5 kg | 5.0 kg | 7.5 kg |
Max. količina čokolada | 5.0 kg | 10 kg | 12.5 kg |
Hitrosti mešala | 3 | 3 | 3 |
El. priklop | 400/3/50 | 400/3/50 | 400/3/50 |
El. moč KW | 3.8 | 5.0 | 7.2 |
Hlajenje | Vodno | Vodno | Vodno |
Dimenzije DxGxV cm | 50x65x140 | 50x65x140 | 50x65x140 |
Neto teža | 240 kg | 280 kg | 320 kg |