Sladoledna pasta marakuja
Za proizvodnjo teh sadnih sladolednih past naš dobavitelj uporablja posebno metodo, ki lahko ohrani večino organoleptičnih lastnosti ploda ali sadja nedotaknjenih. V praksi gre za kuhanje v vakuumu pri zelo nizkih temperaturah.
Sladoledna pasta marakuja se odlikujejo tudi po dejstvu, da ima zelo visoko vsebnost sadja. Na trgu je torej prisoten izdelek s katerim lahko naredite odličen marakujin sladoled, saj je za izdelavo 1kg sladoledne paste marakuja potrebno olupiti, zrezati in prekuhati veliko več kot le 1 kg pravilno zrelih pasijonk.
SESTAVINE: sladkor, pasijonkin sok in kaša (30%), glukozni sirup, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, arome, Sredstvo za zgoščevanje (pektin), barvila (betakaroten, kurkumin), antioksidant (askorbinska kislina).
Ne vsebuje glutena.
DOZIRANJE: 80g na 1kg sladoleda
Prodajno pakiranje |
Doziranje | |
Sladoledna pasta marakuja | 3,5kg | 80g na 1kg sladoleda |