SLADOLEDNA PASTA MARAKUJA


Povpraševanje

Sladoledna pasta marakuja

Za proizvodnjo teh sadnih sladolednih past naš dobavitelj uporablja posebno metodo, ki lahko ohrani večino organoleptičnih lastnosti ploda ali sadja nedotaknjenih. V praksi gre za kuhanje v vakuumu pri zelo nizkih temperaturah.

Sladoledna pasta marakuja se odlikujejo tudi po dejstvu, da ima zelo visoko vsebnost sadja. Na trgu je torej prisoten izdelek s katerim lahko naredite odličen marakujin sladoled, saj je za izdelavo 1kg sladoledne paste marakuja potrebno olupiti, zrezati in prekuhati veliko več kot le 1 kg pravilno zrelih pasijonk.

SESTAVINE: sladkor, pasijonkin sok in kaša (30%), glukozni sirup, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, arome, Sredstvo za zgoščevanje (pektin), barvila (betakaroten, kurkumin), antioksidant (askorbinska kislina).
Ne vsebuje glutena.

DOZIRANJE: 80g na 1kg sladoleda

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Sladoledna pasta marakuja 3,5kg 80g na 1kg sladoleda