Mandljeva pasta za sladoled
Mandljeva pasta sladoled je sladoledna pasta, ki je narejena iz kar 70% mandljev. Za razliko od mandljeve moke je mandljeva pasta narejena iz zmletih mandljev, katerim so dodana rastlinske maščobe, ki skrbijo za mehkobo dokončanega mandljevega sladoleda.
Mandljevo pasto lahko uporabljamo za pripravo odličnega sladoleda oziroma za aromatiziranje krem pri sladicah ali tortah. Za dekoriranje mandljevega sladoleda priporočamo blanširane mandljeve lističe.
Če pa prisegaš samo na mandlje in nič drugega, medtem ko ustvarjaš svoj najboljši mandljev sladoled, ne prezri pesta iz mandljev iz Avole.
SESTAVINE: MANDLJI (70%), rastlinska olja (sončnično, repično, žafranikino), arome.
Ne vsebuje glutena.
DOZIRANJE: 70 – 100g na 1kg sladoleda
Prodajno pakiranje |
Doziranje | |
Mandljeva pasta za sladoled | 2,5kg | 70-100g na 1kg sladoleda |