POMARANČNA PASTA ZA SLADOLED


Povpraševanje

Pomarančna pasta za sladoled

Priprava sadnih sladolednih past poteka s posotopkom kuhanja na nizki temperaturi in z metodo vakuumskega koncentriranja. Še ena pomembna lastnost je visok odstotek sadja, ki je vsebovan tudi v pomarančni sladoledni pasti. Ta znaša kar 40%.

Sadne sladoledne paste so odličen nadomestek za pravo sadje, lahko pa jih uporabljate tudi za okrepitev okusa, če za pripravo sadja uporabljate sveže oziroma zamrznjeno sadje.

SESTAVINE: pomarančni sok in kaša, sladkor, glukozni sirup, regulator kislosti: citronska kislina, stabilizatorji: E410-E440, arome, barvila: E160a.
Ne vsebuje glutena.

DOZIRANJE: 60-70g na 1kg sladoleda

Prodajno
pakiranje
Doziranje
Pomarančna sladoledna pasta 3kg 60 – 70g na 1kg sladoleda