GOTOVA ZMES ZA BISKVIT BREZ DODAJANJA JAJC | 10kg
S to že pripravljeno zmesjo lahko zelo hitro pripravite in spečete biskvit za torto ali slaščice. Vse kar potrebujete pri izdelavi biskvita s tem praškom je voda!
SESTAVINE: Sladkor, PŠENIČNA moka, JAJČNI rumenjak v prahu, koruzni škrob, JAJČNI beljak v prahu, glukozni sirup, sredstvo za vzhajanje (E450i, E500ii), emulgatorji (E472b, E477, E471), posneto MLEKO v prahu, sol, barvilo (E160a), arome. Lahko vsebuje sledi: soje in sezamovih semen.
UPORABA: 1 kilogram gotove zmesi za biksvit zmešamo z 600 do 630 gramov vode. V planetarnem mešalcu zmes mešamo približno deset minut, nato pa maso vlijemo v namaščen pekač. V konvekcijski pečici se tako pripravljena zmes za biskvit peče pri 180°C približno 23 min (točen čas je odvisno od debeline biskvita).
GOTOVA ZMES ZA ČOKOLADNI BISKVIT – CHOCOPAN | 10kg
Kdor rad izdeluje barvite torte, se ne more upreti čokoladnemu biskvitu. V tem priročnem pakiranju je na voljo zmes za čokoladni biskvit, katero vmešamo v mešanico vode in jajc.
SESTAVINE: sladkor, koruzni škrob, PŠENIČNA moka, manj masten kakav v prahu (4,8%), glukozni sirup, emulgatorji (E472b, E477, E471), sredstva za vzhajanje (E450i, E500i), posneto MLEKO v prahu, sol, sredstvo za zgoščevanje (E412), barvili (E120, E160b), arome. Lahko vsebuje sledi: jajc, soje in sezamovih semen.
UPORABA: V planetarnem mešalcu najprej zmešaj 600g jajc z 200g vode. Nato primešaj 1kg CHOCOPAN praška in zmerno mešaj približno 15 minut, da zmes za čokoladni biskvit nima grudic. Maso vlij v namaščen pekač do ¼ višine in v konvekcijski pečici peči biskvit pri 180°C 23-25 min – odvisno od želene debeline biskvita.
Gotova zmes | Pakiranje I | Doziranje |
Gotova zmes za biskvit brez dodajanja jajc | 10 kg | 600-630 g vode + 1000g gotove zmesi za biskvit |
Gotova zmes za čokoladni biskvit | 10 kg | 600 g jajc + 200 g vode + 1000 g gotove zmesi za čokoladni biskvit |