Navigacija

Aktualno

Mousse z dvema čokoladama in ingverjem

Sestavine

Bel Cuzcomousse – 250 g
Smetana – 1000 g
Mleko – 400 g
Cuzcomousse – 250 g
Ingverjev Variegato Amordifrutta – 300 g
Čokoladni Cioccocereali – 20 g
Drobci meringe – 20 g

 
Postopek priprave

Baza bel Cuzcomousse: V planetarni mešalnik damo smetano (500 g). Miksamo cca. 3 minute pri največji hitrosti. Tako dobimo nežno zmes. Nato počasi mešamo z lopatko in dodajamo bel Cuzcomousse, ki smo ga prej zmešali z mlekom (200 g).

Baza Cuzcomousse: V planetarni mešalnik damo smetano (500 g). Miksamo cca. 3 minute pri največji hitrosti. Tako dobimo nežno zmes. Nato počasi mešamo z lopatko in dodajamo Cuzcomousse, ki smo ga prej zmešali z mlekom (200 g).

Na dno okroglega modela za torto postavimo čokoladni biskvit, ki ga prelijemo z ingverjevim Variegatom Amordifrutta. Pol modela napolnimo s Cuzcomoussom, dodamo še eno plast biskvita, prelitega z ingverjevim Variegatom Amordifrutta. Dodamo čokoladne  Cioccocereale. Torto zaključimo s preostankom belega Cuzcomoussa. Postavimo v šoker ali skrinjo, dokler se ne strdi.

 

Dekoracija

Torto okrasimo z ingverjevim Variegatom Amordifrutta in potresemo z drobci meringe.

PRIJAVI SE NA NAŠE E-NOVICE

x

Pošlji povpraševanje

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.

Vsa polja so obvezna *