Sladoledna pasta Tiramisu
Osnovne sestavine te široko uporabne sladoledne paste so jajca, sladkor, Marsala DOC in kava. Idealna sladoledna pasta Tiramisu je namenjena za aromatiziranje sladoledov in krem tudi zaradi majhnega odmerka pri doziranju, 60/70 g na kg.
Pri sladoledu je priporočljivo, da dekoracijo tiramisu sladoleda dokončate s piškoti ali biskvitom, namočenim v kavo, vse skupaj pa na koncu potresete s kakavom v prahu.
V ponudbi imamo tudi sladoledno pasto Tiramisu brez alkohola, ki je namenjena za proizvodnjo sladoleda z vsemi značilnostmi znane klasične sladice Tiramisù, vendar brez alkohola, tako da je primerna tudi za otroke.
Sladoledna pasta Tiramisu
SESTAVINE: JAJCA, vino marsala D.O.C., sladkor, alkohol, naravni ekstrakt kave, naravno barvilo: karamel; arome.
DOZIRANJE: SLADOLED: 60-70g na 1kg zmesi; SLAŠČICE: po želji.
Prodajno pakiranje |
Doziranje | |
Sladoledna pasta Tiramisu | 2,5kg | 60-70g na 1kg sladoleda |